За нас

АРТ ТЕХНО ГРОУП ООД е гъвкава компания, развиваща се постоянно и стабилно в динамична среда. Разполагаме със собствена производствена база в София, с обща площ 10дка и производствени помещения на площ над 4000м2.

Нашата задача е създаването на различни търговски стелажи, рекламни продукти, POS материали и търговско обзавеждане, представляващи уникална комбинация от форми и материали.

Нашата цел е да подпомогнем оптимално позиционирането на нашите клиенти на пазара, да им осигурим максимален маркетингов ефект от продуктовата презентация.

Нашите предимствa са възможността за прилагане на на практика всички възможни материали в конструкциите, качество на изработката, гъвкавостта от момента на конструиране до момента на доставката и отношението на внимание, лоялност и взаимно партньорство с клиента.

Производството

Производството е организирано в три основни направления:

  • металообработване;
  • производство на пластмасови, плексигласови и вакуумформовани изделия;
  • обработка на плоскости от MDF и ПДЧ.

Стремим се постоянно да обновяваме и оптимизираме наличния машинен парк и към момента разполагаме с всички необходими машини за обработка на метали, пластмаса и ПДЧ плоскости.

Внедряването на цифрови машини в работния процес ни наложи като лидери в производството на качествени и луксозни продукти за търговско обзавеждане.